Reviews2023-11-14T10:11:18+00:00

Klant reviews

 

Waarom Su Casa?

Cas Stuut, Oisterwijk

Met veel respect kijk ik terug op de afgelopen periode waarin Su-Casa en haar partners de Spaanse nalatenschap van mijn overleden ouders hebben afgewerkt. Het was een juridisch- en fiscaal complexe casus, maar door de juiste expertise is het naar volle tevredenheid geregeld. Ik kan Su-Casa van harte aanbevelen.

Clara Vermeulen, Eindhoven

Het was ons een genoegen de erfbelasting van de Spaanse woning van mijn overleden moeder te laten afwerken door SU CASA in Rosmalen. Professioneel bedrijf, uiterst betaalbaar, accuraat en snel. Bedankt ook namens mijn vader!

Kinderen van Zon, Venlo

Wij zijn superblij met servicebureau Su Casa in zee te zijn gegaan na het overlijden van mijn vader die een vakantiewoning had in Alicante. Ons was verteld dat wij zeker € 40.000 aan erfbelasting zouden moeten betalen in Spanje buiten alle kosten van advocaat en notaris. Via Su Casa hebben wij geen erfbelasting hoeven te betalen in Spanje. SUPER!

Joost van Roosmalen

Wij zullen zeker SU CASA aanbevelen als het gaat over de jaarlijkse aangiftes IRPF in Spanje. Gelukkig daardoor nooit problemen gehad met de Spaanse fiscus. Al 26 jaar tevreden. Nu verkocht. Dank heren van SU CASA, gelukkig maar, we hebben in Spanje wel andere verhalen en probleemgevallen gehoord.

Marijke en Astrid van Loon

Dank jullie, personeel van Su Casa, super wat jullie voor ons gedaan hebben in Spanje na het overlijden van ons moeder. Wij zijn jullie eeuwig dankbaar!

Diny Duits

Hierbij wil ik u hartelijk dank zeggen voor de voortreffelijke manier waarop u de zaken rond de successie en al wat daar verder bij komt kijken , voor mijn moeder heeft verzorgt. Van harte zal ik uw bureau aan bevelen bij vrienden, bekenden en andere relaties!

Huub van Gerwen

Uw deskundigheid en betrokkenheid hebben mij veel zorgen bespaard. Ik wil u bij deze graag dankzeggen voor de wijze waarop u de afwikkeling erfbelasting geheel naar wens heeft doen verlopen.

Agnes de Rooy

Ik wil u langs deze weg heel hartelijk danken voor de inzet en het resultaat van de afwerking van de nalatenschap en successie hier in Spanje. Ik ben dan ook enorm blij dat ik met uw bureau in zee zijn gegaan en dat u voor mij de gehele successie hebt afgewerkt.

Mevr. L. Martens

U verzorgt onze belastingaangiftes voor onze woning in Spanje al vele jaren tot zeer grote tevredenheid. Ik dank u nogmaals voor de adviezen die u ons gegeven hebt.

Ga naar de bovenkant